Naša članica - finalistka za naslov Miss športa 2009!

Kot že nekajkrat doslej smo tudi letos prijavili našo članico na tekmovanje za naslov Miss športa Slovenije 2009. Ines Trubačev (št. 3 ) se je uvrstila v finale. Zanjo lahko glasujete preko spleta: http://www.miss-sporta.si/glasovnica09.html

 


 

 

Že v preteklih letih so naše članice uspešno nastopale na tekmovanju za miss športa, predstavljale so  francoski boks (savate) - Zala (2005) in Marina (2006), Tudi letos se je za udeležbo odločila naša članica, 18-letna dijakinja Ines Trubačev. Z udeležbo na tekmovanju bo tudi ona pomagala rušiti predsodke o borilnih športih, ki naj bi bili primerni le za moške, med ženskami pa kvečjemu za kakšno možačasto težkokategornico. V skupini lepih deklet bo skušala Ines priti do izraza s svojo lepoto, seveda pa tudi športnim znanjem, ki je na tem tekmovanju izpostavljeno. Vsaka tekmovalka mora pripraviti svojo predstavitveno točko in zagotavljamo vam, da bo naša ''zažigala''.  


Finale bo v sredini aprila, do takrat pa lahko glasujete za našo Ines preko spletnega obrazcahttp://www.miss-sporta.si/glasovnica09.html  Finale tekmovanja si boste lahko ogledali tudi po televiziji - točen termin bomo še objavili.

Držimo pesti za številko 3 in hvala, če boste glasovali zanjo!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo