Poletni treningi vseh skupin

Tudi letos potekajo poletni združeni treningi na prostem, s katerimi premostimo obdobje od konca šolskega leta do začetka našega poletnega tabora.
trening-kickboxinga-kickboksa
Poletni treningi kickboxinga, boksa in mma


Že nekaj let zapored organiziramo poletne treninge za vse naše skupine, s katerimi omogočimo najbolj zavzetim, da podaljšajo obdobje treniranja v poletni čas. Za udeležence bližajočega tradicionalnega poletnega tabora pa je to dobrodošla oblika ohranjanja forme, saj bi sicer težko zdržali več tehničnih in borbenih treningov dnevno. Poleg tega se na tak način ustvari določena povezanost v klubu, saj se med seboj spoznajo tudi člani skupin, ki sicer vse leto trenirajo ločeno.
Treningi so tudi letos zelo dobro sprejeti in dobro obiskani. Po začetnem ogrevanju s tekom sledi nekaj nepogrešljivih vaj za izboljšanje tehnike, nato pa seveda nepogrešljivi sparingi. Spariranje s člani drugih skupin je gotovo za vse udeležence dobrodšla popestritev in nabiranje novih izkušenj.
trening-kickboxinga-kickboksa-boksa

trening-boksa
Poletni treningi boksa

Pred nami sta tako še dva tedna poletnih treningov, nato se bomo odpravili na tradicionalni tabor borilnih veščin v Bohinj, sledijo pa zaslužene počitnice. Konec poletja oz. jeseni se bomo spočiti in regenerirani vrnili v telovadnice, naše članstvo pa okrepili z vpisovanjem v nove začetniške skupine boksa, kickboxinga ter MMA, samoobrambe.
.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo