Predstavitev in javni boksarski sparingi v BTC Cityju

V soboto 7. oktobra smo v Ljubljanskem BTCju naredili predstavitev vseh naših programov, na koncu pa smo izvedli še javne boksarske sparinge, ki sta se jih udeležila tudi Ljubljanska boksarska kluba BK Chagi in BK Golden Gloves.

Z dogodkom smo pričeli že v jutranjih urah, ko smo postavili ring in pripravili prizorišče. V ringu so se čez cel dan zvrstile razne aktivne delavnice naših programov.

10:00 do 11:00 - izvedli smo predstavitev naših treningov za otroke osnovnošolce tako v boksu kot kickboxingu. Mladi navdušenci so pod vodstom trenerja naredili dinamičen trening na katerem so izvajali osnovne udarce in razne koordinacijske vaje.

11:30 do 12:30 - izvedli smo trening kickboxinga, na katerem so naši tekmovalci pokazali veščine izvajanja posameznih udarcev na fokuserjih.

13:00 - 14:00 - treninga boksa se je udeležila naša mlada ekipa, ki je v parih pokazala razne boksarkse prvine in veščine. 

14:00 - 15:00 - na treningu Fit boksa so prikazali razne vaje za krepitev telesa z lastno težo in rekviziti, ki so jim dodali osnovne boksarske prvine.

15:15 do 16:30 smo izvedli javne boksarske sparinge. V ringu so se pomerili boksarji in boksarke:

1. borba: Nina Larikov FCL - Tina Jakopič FCL

boks-nina-larikov-tina-jakopic

2.borba:  Alen Šišić BK Golden Gloves - Nejc Šaranovič FCL

boks-btc-nejc-saranovic-alen-sisic

3.borba: Jan Ambrožič FCL - Gregor Gajić FCL

boks-jan-ambrozic-grega-gajic1

4.borba: Gregor Škrjanec KB Chagi - Luka Mejač FCL 

boks-luka-mejac-gregor-skrjanec

 

Vsi boksarji in boksarke so pokazali kvalitetno znanje in aktraktivne borbe. V Ljubljani je aktivnih kar nekaj boksarkih klubov in v prihodnosti si nadejamo, da pokažemo še več kvalitetnega olimpijskega boksa širši Ljubljanski publiki. 

boks-javni-sparing-ljubljana-btc

 

 

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo