Uspešen zimski tabor borilnih veščin 2009

Za nami je še en športni podaljšan vikend, ki smo ga preživeli v lepem zimskem okolju bohinjske narave. V dobri družbi in ob zanimivih aktivnostih so štirje dnevi minili kar prehitro!

Kot je že tradicionalno za poletne in zimske šole borilnih veščin, na njih združujemo šport in zabavo. Tudi tokrat ni bilo drugače. Poleg treh treningov dnevno, na katerih smo nekoliko več pozornosti posvetili tehniki, še posebej ročni, je ostalo še veliko časa za druženje, po želji pa tudi za druge zimske športe. Izkazalo pa se je, da so bili treningi tako intenzivni, da je za ostale športe ostalo bolj malo volje in moči. Kljub temu smo našli dovolj energije za zabavanje. Med drugim smo se udeležili lokalnega dogajanja v Bohinju in tako tudi mi obeležili pustno soboto.

Del ekipe FCL na zimskem taboru v Bohinju

 

 

Treningi so potekali v sproščenem vzdušju

Veseli nas, da je bila struktura udeležencev zimske šole zelo pisana – prišli so tako začetniki kot nadaljevalci in tudi tekmovalci. Mnogi udeleženci pa so se nam pridružili le za dan ali dva ter tako naredili dogajanje na zimski šoli še bolj pestro. Po pričakovanjih smo preživeli pestre štiri dni, v katerih smo utrdili že osvojeno znanje, pridobili novo ter se med sabo bolje spoznali. Ob slovesu smo soglasno ugotovili, da smo sicer malce utrujeni, da pa vseeno že komaj čakamo naslednje redne treninge, pa tudi poletno šolo borilnih veščin. 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo