Poletna šola borilnih veščin 2009!

Letošnje tradicionalno poletno športno druženje smo izvedli v Bohinju. Udeležencem smo dnevno ponudili več ur treningov, ob tem pa še kopanje, družabne aktivnosti in vzpon na Triglav.

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-trening-kickbox


Za uvod v dneve intenzivnih treningov smo izbrali vzpon na Triglav. V dvodnevnem podvigu smo najbolj vztrajni zagrizli v pobočja pod Triglavom in se borbeno spopadli z višinskimi metri. Žal nam je izjemno močen veter le kakih 200 m pred vrhom prekrižal načrte, zato smo raje ''vrgli brisačo v ring'' in se varno vrnili v dolino. Tam so se nam pridružili tudi drugi udeleženci poletne šole in že naslednji dan smo pričeli s treningi.

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-vzpon-na-triglav


Kot je že v navadi, so bili urniki kar natrpani. Vsak dan smo dopoldne in popoldne izvedli po 2 tehnična treninga - enega v udarjalnih ročno, nožnih tehnikah (savate, kickboxing, boks) in enega v tehnikah MMA. Udarjalne ročno nožne tehnike so bile že vsem poznane, zato smo lahko pilili določene že poznane tehnike. Velik poudarek smo dali učinkovitim povezavam ročnih in nožnih udarcev, obdelali pa smo tudi izmike in premike. Treningi MMA pa so bili za večino prvo srečanje s prijemalnimi tehnikami, zato smo se tam spoznavali z lažjimi tehnikami in osnovami gibanja v stoječi in parterni borbi. Večerni treningi so bili namenjeni borbam, pri čemer so si udeleženci lahko izbrali, če se bodo urili v savatu, kickboxu, boksu ali MMA borbah.

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-trening-kikboks

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-trening

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-trening-mma

 

Po treningih smo se lahko okopali v bohinjskem jezeru in si med druženjem nabirali novih moči za naslednje treninge. Ne glede na zavzetost in motivacijo pa smo bili že čez kak dan precej utrujeni, zato smo nekaj časa na treningih MMA namenili tudi učenju masaže. Masaža pomaga pri regeneraciji in občutek je bil prijetno sproščujoč, tako da je marsikdo obžaloval, ko je njegov čas potekel.

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-poletna-sola


Da pa ne bi bilo vse le tako športno obarvano, smo v soboto zvečer zakurili tudi taborniški ogenj in si privoščili ''taborniški žar'' - na ognju pečene hrenovke, ki so se jim kmalu pridružila tudi pečena jabolka in banane. Seveda smo našli čas za druženje tudi sicer in dnevi so nam tako kar prehitro minili. Zadnji dan smo se po treningu še zadnjič okopali v jezeru, si privoščili pico ter se na poti domov ustavili še na Bledu. Tu smo se preizkusili še v oboroženih borbenih tehnikah - na airsoft poligonu smo izvedli spopad v streljanju. Med igrivim preganjanjem v popolni bojni opremi smo preživeli še zadnjo uro naše letošnje poletne šole.

savate-kickboxing-boks-mma-ljubljana-air-soft

 

Več slik si lahko ogledate v galeriji. Sedaj so pred nami zaslužene počitnice, že jeseni pa se spet vidimo na treningih!

 

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo