Za nami še en uspešen tabor borilnih veščin in športa

Tudi letos smo pred poletno pripeko pobegnili v Bohinj, kjer smo trdo trenirali, se vmes kopali, igrali nogomet, se zabavali in tako zaključili še eno fajtersko sezono. Več slik si lahko ogledate v galeriji.

1-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika-kikboks


Kot že vrsto let, smo tudi letos z najbolj zavzetimi članicami in člani za 5 dni odpravili na tabor borilnih veščin. Koncept je ostal enak kot doslej:trening + zabava = uspešen tabor. In ''efekt'' tabora je bil tudi letos tak, kot vedno: nazaj smo prišli prijetno utrujeni, z več znanja ter odločeni, da se septembra ponovno na polno zaženemo na borišča. 

Tabor smo letos zastavili celostno. Članom smo ponudili vse veščine, ki jih treniramo v klubu (boks, MMA, samoobmraba in kickboxing) in sicer tehnične ter borbene treninge. Vsak si je lahko izbral ''svojo'' kombinacijo treningov, najboj zagreti pa so obiskovali kar vse, kar je 6 polnih ur treningov dnevno. Tisti, ki jim je ostajalo še energije, so vmes igrali še nogomet. Po toliko aktivnostih je prijalo kopanje v svežem jezeru, do katerega smo se sprehodili le kakšnih 200m.

2-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika-kikboks1

3-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika-kick

4-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika-prikaz

5-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika1

6-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-trening-mma1Ponudbo tabora smo še obogatili z tečajem tajske masaže, tečajem kali - borbe s palicami ter tečajem pravilne drže in prevencije poškodb. Udeleženci so bili navdušeni, da so spoznali nekaj novega in uporabnega, zato bomo z veseljem obzorja širili tudi v prihodnje, z vedno novimi vsebinami.

7-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-trening-palice


Seveda tabor ne bi bil tabor, če ne bi imeli tudi s tradicionalne zabave ob tabornem ognju. Letos smo jo popestrili s tekom in v pozi kuščarjev preko mostu :). Tisti ki so bili prisotni, že vedo kaj in kako, vsi ostali pa pridite drugo leto z nami, da naučimo še vas!


Trenerji so bili tudi tokrat eni od bolj ''trpežnih in trdovratnih'' udeležencev tabora. Prav gotovo jim je dodatno energijo dajal napredek, ki so ga opazili pri svojih  varovancih. V letu dni se namreč z zavzetim delom lahko naredi velik napredek in tega je bilo opaziti na taboru ogromno.


9-tabor-borilnih-vescin-boks-kickboxing-mma-kali-tehnika-fcl

Tabor je torej za nami, pred nami pa en mesec zasluženega počitka, septembra pa se spet srečamo v telovadnicah. Pridružili se nam bodo novinci in skupaj bomo zavzeto začeli še eno sezono na blazinah in v ringih. Boš z nami tudi ti?

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo