Poletna šola borilnih veščin in športa 2013

Spet je poletje v polnem zamahu in spet smo se FCL-jevci, polni adrenalina, vrnili s poletne šole borilnih veščin. Letos so nas ves teden razvajali v domu Fara ob Kolpi.

 


Niti nekoliko manjše število udeležencev, še manj pa nepredstavljiva razdalja do prve trgovine nam niso mogli pokvariti vzdušja, ko smo se sredi prejšnjega tedna pripeljali v vasico Fara in entuziastično pričeli s prvim treningom, še preden smo oblekli postelje in izpraznili torbe. V tem znamenju smo do zadnjega dne nadaljevali s tremi treningi na dan.
 
trening
 
Kljub temu, da smo zjutraj kdaj že težko dvignili skodelico z mize in smo vsak večer šteli nove modrice (sploh boxerji, ki so se prvič spoznavali z lowkicki in so veselo mlatili drug po drugem), smo izpustili le enega od predvidenih treningov, pa še to zaradi druge športne aktivnosti, spusta z rafti po reki Kolpi.
 
 
rafting
 
Čeprav je Kolpa precej mirna reka, smo imeli nekateri težave že s koordinacijo levega in desnega vesla. Vseeno smo prav po otroško uživali na tistih nekaj majčkenih brzicah, ki jih je pot ponudila in želeli nadaljevati kar do Save. 
Tudi po ostalih treinigih smo izkoristili mrzlo vodo za knajpanje, za katerega seveda vsi trdimo, da je bilo skrajno prijetno, v resnici pa smo vsakič na varni obali dolgo zbirali pogum, hitro tekli v vodo in še hitreje ven, da so bile ribe že čisto zmedene. Večere smo izkoristili za to, da smo se bolje spoznavali, strokovno (in malo manj strokovno) predebatirali treninge, pogledali grozljivko (ki nam je nato kradla spanec), naredili že tradicionalno bowlo… 
 
Vsem, ki ste se letos odločili izpustiti poletno šolo, je lahko zelo žal. Za tiste pa, ki se nam niste pridružili še nikoli… ne veste kaj zamujate :)

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo