Poletni kamp borilnih veščin in športa 2017

Del letošnjega poletja smo preživeli v prelepih naravnih lepotah Bohinjske doline. Kot vsako leto smo se tudi letos odločili za popestritev poletnih treningov v sklopu poletnega kampa borilnih veščin in športa.

Poletje smo si polepšali z dobro družbo, ki jo v Bohinju ni manjakalo. Ob prihodu smo se namestili po sobah in že nadeli rokavice, ter naredili prvi trening. Kmalu po treningu smo imeli večerjo, zatem pa spoznavni večer na katerem smo nekaj besed namenili našemu srečanju z borilnimi veščinami in prijetnem pogovoru. S tem srečanjem smo se pripravili na naslednji dan kjer smo s spoznavanjem nadaljevali. V igri brez meja smo se po treningu razdelili v skupine in v raznih športno miselnih izzivih premagali vse ovire. Drugi dan je bil resnično pester in poln. Po kosilu smo se udeležili praktičnega seminarja športno terapevtske masaže, kjer je lahko vsak praktično preizkusil nasvete športno terapavtskega maserja Petra Weixlerja. Po končanem praktičnem seminarju smo naredili kratek oddih potem pa ponovno pozno popoldanski trening, ki je imel svojo dnevno tematiko.

poletna-sola-boks-kickboxing-mma-860

Večerni trening, ki je bil trening po prosti izbiri samo naredili po večerji. Dan se je tako zaključil, nekateri so se še podružili in tako zaključili že tako dolg dan. Vse dneve do nedelje smo maksimalno izkoristiti in po planu izvedli vse treninge. Na poti nam je stalo tudi lepo vreme, kljub slabim napovedim. V petek smo poleg vseh rednih aktivnosti organizirali predavanje Moč v borilnih veščinah, ki ga je vodil trener Simon Dovč. V prakso bomo to znanje prenašali v novi sezoni, ko bomo organizirali praktični del seminarja. Poleg vseh treningov in organiziranih aktivnosti nam časa za kopanje in poležavanje na soncu ni manjkalo. Zadnji dan smo po urniku izvedli še dopoldanski trening in zaključili poletni kamp s skokom v vodo :)

poletni-kamp-boks-kickboxing-mma

Se nadaljuje naslednje leto....

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo