FCL poletni kamp 2018

Začetek avgusta je bil za člane kluba FCL zelo pester, le udeležiti se je bilo potrebno poletnih priprav ob Bohinjskem jezeru.

boks-kikboks-mma-poletni-treningi

Za nekaj dni smo se preselili iz ljubljanskega betona v okolje hribov, gozdov, čudovite narave in pa ob največje jezero v Sloveniji. V sklopu poletnega kampa smo naredili tudi del priprav za svetovno univerzitetno prvenstvo v boksu, ki bo potekalo septembra v Rusiji, iz kluba FCL pa se ga bo udeležil Luka Mejač. 

Treningi so bilo zelo raznoliki, pestri, na trenutke precej naporni ampak vedno končani z zmagovalnimi občutki. Vsak je zase naredil nekaj več kot če bi ostal doma in se samo prepustil udobju naslonjala. Dnevno smo opravili približno tri treninge, ki so vedno imeli različne tematike. Uporaba različnih rekvizitov, od tenis žogic pa do kred in risanja na beton, vse je imelo svoj namen. 

boks-kikboks-mma-poletni-treningi2

Treningi boksa in ročne tehnike so bili usmerjeni v preigravanje

poletni-treningi-boks-kikboks-mma

Na kampu je bilo veliko kikboksarjev

 

poletni-treningi-boks-kikboks-mma1

Treninge smo popestrili tudi z veščino MMA

 

Tematski seminarji z najkoristnejšimi informacijami, sparingi v večernih urah, ohlajanje v jezeru po vsakem treningu za boljšo regeneracijo in še mnogo drugih aktivnosti. Vse to ob spremljavi sončnega vremena, piko na i pa je dodal pohod na slap Savica in regeneracijsko plavanje v Savi Bohinjki, ki je imela približno 10 stopinj celzija in pa družabni večer ob ognju.

slap-savica

Odziv in splošni vtis članov je bil odličen, prav vsak bi se poletnega kampa udeležil ponovno. Tradicionalna, pa vendar vsakič posebna izkušnja tako za člane FCL-ja, kot tudi za njihove trenerje.

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo