FCL poletni kamp 2019

V prejšnjem tednu smo organizirali tradicionalni FCL poletni kamp boksa, kikboksa in MMAja, ki je letos potekal v Bohinju. Prejšnje leto smo camp izkoristili za priprave na Svetovno univerzitetno prvenstvo v boksu, ki je potekalo v Rusiji letos pa smo poleg odličnih rekreativnih programov pričeli tudi s pripravami na državno prvenstvo v boksu in na mednarodne nastope v kikboksu. 

 

Vreme nam je bilo tudi letos zelo naklonjeno in vseh šest dni smo bili močno fokusirani na treninge. Vsak dan smo organizirali tri treninge, s tem da so bili dopoldanski treningi tematski treningi. Popoldan smo se posvetili tehniki premikanja in igri nog, zvečer pa smo dali vse v prakso in preizkušali vse te prvine v realnih situacijah. 

Poleg naših rednih FCL članov so se kampa udeležili tudi najmlajši boksarji, otroci iz Boksarske akademije od 8 do 12 let.

Napredek v preigravanju boksarskih tehnik je bil v enem tednu bliskovit in že se veselimo tekmovalnih in drugih izzivov v bližnji prihodnosti. 

V prihajajočem tednu nadaljujemo s poletnimi treningi za naše nadaljevalce. Redne vodene treninge bomo začeli izvajati v septembru, prav tako vpis novih članov. Zagotovi si mesto v svoji skupini in pošlji mail za povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

V enem tednu smo naredili ogromno na tehniki boksa, kikboksa in MMA-ja

 

Veliko smo naredili tudi na premikanju - foot worku

 

Zelo aktivna so bila tudi dekleta iz skupine kikboksa

 

 

Tudi iz boksarske skupine je bilo nekaj deklet

 

 

Predelali smo tudi klinč tehnike, ki so uporabne v boksu, kikboksu in mešanih borilnih veščinah

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo