FCL poletni camp skozi oči Taje in Nine :)

Čeprav je od FCL poletnega campa že dober mesec, pa so še vedno pristoni močni in pozitvni vtisi. Nekaj besed o poletnem campu sta strnili sestri, ki sta se campa udeležili že drugo leto.

Že drugo leto zapored sva se udeležili FCL poletnega kampa v Bohinju. Od 23.8. do 28.8. smo bivali v domu CŠOD Bohinj. Bilo nas je precej veliko, okrog 50 članov FCL kluba (MMA, kickbox in boks), vseh starostnih skupin, kar je še popestrilo dogajanje, ki so ga načrtovali trenerji oz. organizatorji. To pa je bilo že samo po sebi zelo zanimivo; imeli smo namreč 3 treninge na dan, vsak dan smo se fokusirali na drugo veščino, večere pa popestrili z obveznimi sparingi. Tako smo v samo petih dneh pokrili področja tehnike, kondicije in moči. Zase lahko rečeva, da sva v teh petih dneh napredovali hitreje kot kadarkoli prej. Seveda pa so lahko trije treningi na dan precej zahtevni, zato smo imeli vmes kar precej prostega časa. Ta čas smo plavali (osvežitev v hladnem jezeru je po treningu res zelo prijala), kartali, klepetali, najbolj utrujeni pa smo včasih celo malo zadremali 😊. Imeli smo tudi krajše predavanje o pravilnem delovanju mišic in spoznali razne vaje za krepitev telesa. S tem sva izvedeli precej zelo uporabnih podatkov, kljub že precej dobremu znanju o fit življenju, ter se seveda močno nasmejali svojim masažnim 'sposobnostim'. :D Ker pa se kljub odličnim in obilnim obrokom radi tudi malce razvajamo, so najmlajši udeleženci s trenerjem naredili kres, na katerem smo pekli klobasice in se pri tem sproščeno družili.
Spoznali sva veliko ljudi, ki jih prej nisva poznali in ob koncu tedna domov odšli ne le z izkušnjami, z več znanja in boljšo fizično pripravljenostjo, temveč tudi z novimi prijatelji in mnogo lepimi spomini. Komaj že čakava naslednje leto!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo