Uspešno zaključen poletni camp športa in borilnih veščin 2007!

Bili smo na Kolpi

Poletna šola za zelene in modre rokavice, ki je trajala od 23.7.do 28.7, je za nami. Tule lahko preberete, kako smo se imeli.

Tudi letos smo se odpravili izpopolnjevat svoje znanje borilnih veščin v lepo okolje ob Kolpi. Skupaj s kolegi in kolegicami iz drugih klubov smo v vasi Fara preživeli aktiven teden dni. Jutra smo začenjali s tekom in si kmalu po zajtrku že prvič nadeli rokavice. Pred in po kosilu smo čofotali po Kolpi ali nabirali moči za popoldanski trening. Po večerji pa smo se po želji lahko udeležili tudi tretjega treninga. Čeprav ta ni bil obvezen, je visoka udeležba na teh večernih treningih borb dokazovala, da je savate vsem zelo všeč.

 

 

Podrobna razlaga tehnik pred pričetkom treninga

 

Izvajanje tehnik francoskega boksa

 

 Izvajanje tehnik francoskega boks s poudarkom na ročni tehniki

 

Večerni trening francoskega boksa

  V času med treningi smo se lahko zabavali tudi z odbojko, košarko, raftingom, namiznim tenisom in streljanjem (air-soft). Seveda je bilo ob večerih tudi mnogo priložnosti za druženje in spletanje medklubskih vezi. Te smo še poglobili na četrtkovi zabavi, ki so jo organizirali trenerji. Naše družno in milozvočno prepevanje je to noč verjetno slišal marsikateri vaščan… A k sreči uradnih pritožb ni bilo – morda pa smo talentirani tudi za petje, ne le za savate? Kakorkoli, zabava je bila super!

Tudi igranje košarke je bilo popularno


 

Spust z rafti

Preizkus znanja v taktikah streljanja z air softom

Večerna zabava

 Teden smo zaključili s tekmo, na kateri smo prav vsi dokazali, da smo v teh nekaj dneh lepo napredovali. Stare tehnike smo utrdili in jih nadgradili z novimi. Glede na to, da smo v nekaj dneh ''predelali'' program celega leta, bi bilo tudi čudno, če se napredek ne bi poznal. Vse to seveda zahvaljujoč potrpežljivim trenerjem iz vseh klubov, med katerimi je bil tudi naš trener. (Trikrat hura za trenerje!)

 Kaj naj še dodam? Lahko bi še marsikaj. Pa ne bom. Za tešenje firbca je dovolj. Če pa te zanima več, povprašaj udeležence in udeleženke letošnje šole v Fari. Ali pa se drugo leto sam/a odpravi tja! Če so letošnji udeleženci - v starostnem razponu od 15 do 35 let - odhajali domov nasmejani, ni nobenega razloga, da ne bi drugo leto tudi ti!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo