Zimska šola borilnih veščin 2008

Tudi člani in članice našega kluba smo se pridružili pestremu dogajanju zimske šole borilnih veščin. Preživeli smo štiri zanimive dni v lepem zimskem okolju v neposredni bližini skakalnice v Planici.

Kot je običajno za šole borilnih veščin, se na njih trening francoskega boksa kombinira z drugimi športi ter povsem sproščenim medklubskim druženjem. Tudi tokrat je bilo tako! Po dva treninga dnevno smo prepletli s smučanjem, bordanjem, treningom v fitnesu, tekom na smučeh, nogometom in košarko. Treningi so bili usmerjeni v pridobivanje novega tehničnega znanja, prav tako pa v praktično uporabo tehnik v borbi. V enem vikendu smo tako imeli kar 6 treningov, to pa je skoraj toliko treninga, kot ga vsebuje redni mesečni rekreativni urnik! Temu primerno smo tudi zelo napredovali z znanjem in izkušnjami. Za sprostitev smo med treningi lahko šli v savno, na sprehod v zasnežene smrekove gozdove ali na kavo v bližnjo Kranjsko Goro. Ta je nudila tudi dodatne možnosti večerne zabave, za vse tiste, ki jim zabavanje v domu, kjer smo bivali, ni bilo dovolj. Večer pred odhodom so se tisti najbolj vztrajni podali tudi na adrenalinsko nočno sankanje, ki bo vsem ostalo v lepem spominu.

 

Treningi so potekali v novi telovadnici 

 

 

Nad sparingi so bile navdušene tudi punce 

 

 

Spoznali smo se z novimi športi 

 

 

Zanimivo je bilo tudi na smučanju
  
 

 

Tako smo preživeli zanimiv vikend, ki je spletel mnoga nova prijateljstva ter utrdil navdušenje nad savatom. Domov smo se vrnili sicer utrujeni, a polni novega zagona za treninge. Zahvaljujemo se Klubu borilnih veščin Logatec, ki nas je povabil na to dobro organizirano zimsko šolo. Tudi v bodoče se bomo radi udeležili podobnih dogodkov! Pravzaprav že nestrpno pričakujemo naslednjo šolo borilnih veščin…

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo