Level 10

Izziv preoblikovanja telesa skozi prehrano in vadbo Level10 by Fit24.si

level10

Level10 je 90 dnevni program, ki vas spodbuja, da se tedensko - korak po koraku učite kako v praksi dosegati boljše prehrambene izbire in kako okrepiti telo s funkcionalnimi vajami za celo telo.

Namen programa je, da si zastavimo cilje za želeno spremembo oz. rezultat, bodisi je to izguba odvečne telesne maščobe, bodisi pridobivanje mišične mase, bodisi le več energije, vitalnosti, zdravja.. posledično boljše kvalitete življenja. Zakaj ne bi bili najboljša možna verzija samega sebe?

Na tej poti "Level10-na" vam pomagajo izkušeni trenerji, ki se posvetijo vsakomur posebej in nudijo stalno podporo. Zato je izziv Level10 primeren za vsakogar, ne glede kakšna je telesna pripravljenost posameznika ali znanje o prehrani. V praksi se vedno lahko še kaj izboljša.

Program poteka 1x tedensko / 90 dni in ponuja vsakemu udeležencu:
- individualni načrt prehranjevanja
- meritve z analizatorjem telesne sestave Tanita
- pridobitev osebnega trenerja / svetovalca za 24h podporo
- delavnico s tedenskimi tematikami o prehrani
- funkcionalno celostno vadbo z lastno težo
- osvežilni napitek ob prihodu
- regeneracijski napitek po vadbi

Nikoli ni prepozno, da se nam pridružiš! Vsi smo začeli nekoč na začetku... in tudi tisti, ki smo že kaj izboljšali nikoli ni odveč, da si zadamo novi 90 dnevni izziv / cilj... vse do svojega 10. nivoja - Level10!

Prva uvodna ura bo v nedeljo 17.4. v MMA Gymu v Šiški, Celovška 172.  Informacije in prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 962 485

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo