Uspešna udeležba na Logaškem prvenstvu 2008 v savate combatu

V soboto, 23. avgusta, se je štiričlanska ekipa FCL udeležila polnokontaktne tekme v Logatcu. Tradicionalno tekmo je organiziral domači klub KBV Logatec.

V prvi borbi sta se pomerila Mišel Ožegovič (FCL) in Jošt Govednik (KBVL). S soglasno sodniško odločitvijo je zmagal naš tekmovalec. Po nesrečni poškodbi tik pred EP v combat-u v Turčiji je tako pokazal, da se uspešno vrača na borišča. V drugi borbi sta se pomerila Mitja Kampl (FCL) in Blaž Bešvir (KBVL). Mitja je v svoji prvi combat borbi pokazal veliko borbenosti, a je na koncu izgubil. Tretja borba je bila med Robertom Stražišarjem (KBVB) in Markom Kojadinovičem (KVBL). Kljub minus točki zaradi neupoštevanja sodniških navodil, je imel Robert po točkah veliko prednost in je slavil zmago. Nato sta se pomerila Vladimir Robič (FCL) in Tomaž Rožmanc (KBVL). Vladimir je tehnično in strateško nadvladal nasprotnika, temu pa so soglasno pritrdili tudi sodniki. Sledila je naša zadnja borba med Blažem Zupanom (FCL) in Žigom Merlakom (KVBL). Zaradi izenačenih prvih dveh rund sta se pomerila v dodatni minuti v kateri je slavil naš tekmovalec.

 

 
Ekipa FCL uspešno nastopila na polnokontaktni tekmi
 
 

Mišel v borbi

 

Blaž Zupan je osvojil pokal po dodatni rundi

 

Vladimir je z zmago potrdil svojo formo

 

 

Med sodelujočimi smo imeli tudi sodnike

 

Borbe so bile zelo intenzivne in srčne. Predanost borcev se je zrcalila tudi pri navijačih, ki so goreče spodbujali svoje favorite. Najbrž se vsi zavedamo, da je combat čisto nekaj drugega kot assaut – stopiti pred nasprotnika v ringu zahteva veliko več srčnosti in poguma, zato še enkrat čestitamo vsem, ki ste se v soboto pomerili ''na polno''!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo