Uspešna tretja tekma za DP v savate assautu

8. novembra smo se tudi mi udeležili tekmovanja v lahkokontaktnem francoskem boksu. S tekmo in rezultati smo zelo zadovoljni.

Del ekipe Kluba borilnih veščin Ljubljana - FCL

Tekma je potekala na način kvalifikacijskih skupin, ki omogočajo najboljšemu borcu iz posamezne skupine, da se uvrsti v polfinalno ali finalno borbo in se s tem poteguje za končno uvrstitev. Tak način pomeni več borb vsakega od tekmovalcev in s tem tudi več možnosti za realen prikaz znanja, vzdržljivosti in borbenosti. Tekma se je temu primerno zavlekla v pozne popoldanske ure, a naših tekmovalcev to ni odvrnilo od zavzetega nastopanja na borišču.

Tekme se je udeležilo 9 tekmovalcev in 4 tekmovalke našega kluba in z njihovimi rezultati smo zelo zadovoljni. Pokazali so solidno tehniko in taktično znanje, sploh glede na zelo močno konkurenco (tako številčno kot po nivoju borb). Tekma nam bo poleg lepih uvrstitev ostala v spominu tudi po dobri organizaciji. Najboljši so prejeli tudi medalje in praktične nagrade, kar je še dodaten dokaz, da so se organizatorji zelo potrudili.

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo