Tekma izbranih tekmovalcev v pre-combatu na Vrhniki!

V soboto 13.12.2008 smo se odzvali na izziv tekmovalcev iz vrhniškega savate kluba. Tekmovanje je potekalo po precombat pravilih, vsaka borba pa je potekala 4 runde po 2 minuti.

Svoje predstavnike smo imeli v treh kategorijah:

do 70 kg - Domen Trkov

do 75 kg - Blaž Strožer

nad 85 kg - Mišel Ožegovič

Domen se je uspešno soočil z izkušenejšim tekmovalcem Markom Kojadinovičem iz KBV Logatec. Borbo je lepo nadziral z nožnimi tehnikami predvsem bočnimi. Pokazal je tudi nekaj atraktivnih krožnih udarcev. Na koncu je bila sodniška odločitev težka, a kljub temu da je Domen borbo izgubil je prikazal veliko svojih talentov in borbenosti.

 

Domen med uspešno izvedeno akcijio

Blaž je imel najtežjega nasprotnika izkušenega Borisa Vukoviča. Kljub temu se je Blaž dobro boril vse 4 runde. Na koncu je po točkah izgubil.

 

Blaž v pripravljenosti

MIšel je v kraljevski kategoriji pokazal veliko tehničnega in taktičnega znanja. Borbo je imel proti težjemu tekmovalcu iz Savate kluba Domžale. Ves čas je nadziral potek borbe, kar nekajkrat pa je uspešno zadel z ročnimi tehnikami v telo, za kar je glavni sodnik nasprotniku štel. Dobro je zadeval tudi nizke nožne udarce po nasprotnikovih nogah. Borbo je zasluženo z enoglasno sodniško odločitvijo tudi zmagal.

 

MIšel med prekinitvijo, sodnik na borišču Jurij Obreza

 

Vsem tekmovalcem čestitamo za uspešen nastop. Pred nami pa so že priprave za tekmo, ki jo bomo organizirali predvidoma proti koncu januarja.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo