Finalni turnir v kickboxingu - light contact in kick light

V soboto 22.5. smo se udeležili finalnega turnirja v kickboxing light contactu in kick lightu (low kick light contact). Uspešno so nastopili prav vsi borci, Domen Trkov pa je postal državni prvak v disciplini kick light, kategorija -74 kg.
kickboxing-finale-dp-postojna-2010
Domen Trkov državni prvak

Tokratni turnir je bil tretji v light contactu in drugi v kick lightu za to leto. Ker smo se prejšnjih tekem že udeleževali, so imeli nekateri naši člani lepa izhodišča. Domen Trkov je bil tako na lestvici prvi, prvo mesto si je še z dvema delil Klemen Schara.

Na tokratni tekmi so vsi naši člani pokazali borbenost in znanje. Domen Trkov je tudi tokrat prikazal dobro borbo in osvojil naslov državnega prvaka za leto 2010. Klemen Schara se ni uspel razigrati kot smo navajeni, a z dobrim izhodiščem je v skupni razvrstitvi osvojil tretje mesto. Domen Babnik odlično napreduje – tokrat je uspel premagati nasprotnika, ki je bil pred tem že dvakrat pretrd oreh zanj! Zaradi poškodbe je moral finalno borbo predati in na koncu osvojil odlično drugo mesto. Gregor Nemanič, ki je naš edini težkaž, je iz tekme v tekmo delal bolje, na koncu pa je osvojil odlično drugo mesto v skupnem seštevku in postal vice državni prvak. Jernej Mirt prav tako zelo dobro napreduje iz tekme v tekmo. Tokrat je sicer dobil veliko večjega in bolj izkušenega nasprotnika, a se je z dobrim gibanjem učinkovito izmikal in izvedel nekaj dobrih protinapadov. Na koncu je osvojil solidno četrto mesto. Solidno četrto mesto v skupnem seštevku je prav tako osvojil Matevž Močilnikar.  Robert Horvat je edini, ki je nastopal v obeh disciplinah - v light contactu in kick lightu - obe borbi se je dobro držal do konca. Na koncu je osvojil solidna mesta v obeh disciplinah.


kickboxing-finale-dp-postojna-2010-domen
Domen Trkov v uspešni akciji

kickboxing-finale-dp-postojna-2010-klemen
Domen Babnik vice državni prvak v light contactu


Trenerski team FCL je zelo zadovoljen z uspehi te sezone. Glede na to, da smo z novo ekipo ravnokar vstopili v kickboxing sceno, je ta skupni rezultat več kot odličen. Za naslednjo sezono so cilji seveda še višji, z dobro zastavljenim delom pa nam bo gotovo uspelo.
Čestitke vsem borcem za uspešne nastope!!!
.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo