Simon v finalu boksarskega prvenstva - Golden glove of Vojvodina 2011

simon-dovc-gg-vojvodije
Slovenska mladinska boksarska reprezentanca se je tudi letos udeležila močnega turnirja za zlato rokavico Vojvodine. Slovenske barve je med drugimi zelo uspešno zatopal tudi Simon Dovč. Med nastopajočimi državami so poleg Slovenije tudi Hrvaška, BIH, Srbija, Črna gora, Makedonija, Rusija, Ciper, Bolgarija, Madžarska in Francija.

Simon se je po srečnem žrebu uvrstil v polfinale, kjer se je srečal z Makedonskim reprezentantom. V drugi rundi je Simon z močnim tempom nasprotnika prisil k predaji in se tako uvrstil v finale.

golden-glove-vojvodina-simon-vs-makedonija1
golden-glove-vojvodina-simon-vs-makedonija
Simon je predčasno premagal Nikolo Mitevskega iz Makedonije


golden-glove-vojvodina-simon-vs-rusija
V finalu se je pomeril z Kamil Akhmedov-em iz Rusije


golden-glove-vojvodina-simon-podalitev
Simon Dovč zasluženo osvojeno drugo mesto

V nedeljskem finalu se je Simon pomeril z ruskim predstavnikom.  Borbo je imel vse tri runde pod nadzorom in v borbi tudi večkrat dobro zadel nasprotnika. Na koncu je Simon izgubil po točkah in v skupni razvrstitvi osvojil odlično drugo mesto. Po prikazanem je bil tudi sam zelo zadovoljen.
simon-dovc-2-mesto-gg-vojvodije
Čestitke Simonu za odličen nastop na najmočnejšem mladinskem turnirju na balkanu - Vojvodinski zlati rokavici - Golden glove of Vojvodina 2011.!!!   Prav tako čestitke Aljažu Venku za uspešen nastop!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo