Domen z odličnim nastopom zaključil sezono 1. boksarske lige

1-slovenska-boksarka-liga-domen
Nivo prve slovenske boksarske lige narašča iz leto v leto. Za zadnjo ligo lahko rečemo, da je postregla s kvalitetnimi borbami med katerimi se je pomeril Domen Horvat pomeril z izkušenim Aljažom Venkom.

Kratko reportažo iz tekmovanja si lahko ogledate tudi na RTVSLO (začetek 5:05)
Žreb je Domnu tokrat namenil Aljaža Venka, ki je tudi aktualni državni prvak v tej kategoriji in prav tako najbolj izkušen borec v kategoriji do 75kg. Domen je borbo pričel zadržano in počasi spoznaval nasprotnika. Kljub temu, da se je Aljaž z nami na lanskem poletnem trening campu v Bohinju pripravljal za Ervropsko prvenstvo, ki je potekalo v Dublinu z Domnom na tem trening campu nista naredila niti enega skupnega sparinga. Torej sta se na tokratni tekmi v ringu prvič spoznala, v prednosti pa je bil sigurno izkušeni Venko.
Kakorkoli že je naš tekmvoalec kljub začetni zadržanosti pamentno boksal vse tri runde. V prvi rundi je z aperkati nekajkrat uspešno zadel nasprotnika. Z proti napadi je nadaljeval tudi v drugi rundi, kjer je uspšno odbranil vse nasprotnikove silovite napade. V tem slogu je nadaljeval tudi v tretji rundi in borbo uspešno pripeljal do konca.  Izkušeni Venko je na koncu zmagal, a kljub zmagi je Domen ostal zelo zadovljen, saj je bil zelo dober in trd nasprotnik izkušenemu tekmovalcu.

1-slovenska-boksarka-liga-domen-

Domnu čestitamo za zelo uspešen nastop na prvi in drugi ligi v sezoni 11/12!


S to borbo si je priboril zelo dobre izkušnje za nadaljne tekme in pokazal, da ni v boksu nič nemogočega.....

Konec meseca aprila nas čaka državno prvenstvo v boksu, kjer bo nastopila tako mladinska kot članska boksarska ekipa FCL.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo