30. Slovenia Open v kickboxingu

583 tekmovalcev, 63 klubov, 10 držav in rezultat je jubilejni 30. Slovenia Open Zagorje 2013. Barve FCL so letos zastopali lanskoletni vice prvak v kategoriji do 74kg Blaž Dolinar in debitanta na tovrstnem tekmovanju Gregor Gajić (-89kg) in Katja Gajić (+65kg).

 

Zaradi velikega števila sodelujočih, so runde potekale v skrajšani izvedbi in sicer 2x minuto in pol, posledično so bile borbe izjemno intenzivne. Blaž je pokazal solidno borbo vendar daleč od tega kar je sicer sposoben. Nenavadno točkovanje v prid tehnično nepodkovanem nasprotniku je botroval poraz v prvem krogu. Klub porazu so Blaževe misli usmerjene v prihajajoči turnir v polnokontaktni verziji low-kick v soboto 16.11. na Hrvaškem, kjer smo prepričani, da bo v bolj zahtevni disciplini pokazal več. Gregor Gajić se je boril proti precej izkušenejsemu borcu, sicer tudi slovenskemu kickboxing reprezentantu in borcu z odličnimi rezultati na domačem in mednarodnem prizorišču, vendar je vseeno pokazal precejšnjo mero discipline in tehičnega napredka. Po drugi strani je v ženski konkurenci Katja Gajić povsem nadvladala nasprotnico, praktično ni dovolila, da bi kdorkoli podvomil v upravičenost končne zmage v finalu. S prepričljivo ročno tehniko in low kicki je poskrbela za lepo predstavo in v finalu prepričljivo premagala nasprotnico.

Na koncu gredo čestitke trenerskemu kadru in pa čestitke borcem, ki se ravnokar pripravljajo na prihajajoče preizkušnje tako na domačih kot tudi na mednarodnih prizoriščih.  

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo