Luka uspešno nastopil v borbi večera na 33. zlati rokavici na Ptuju

Na povabilo boksarkega kluba Ring Ptuj smo se udeležili tradicionalne 33. boksarske revije za zlato rokavico. FCL barve je zastopal Luka Mejač.

Med številno publiko, ki se je zbrala danes na Ptuju je za nove upe slovenskega boksa navijal tudi naš šapion Dejan Zavec. Med njimi je bil tudi Luka, ki se je pomeril s favoriziranim domačinom Denisem Lazarjem. V prvi rundi je nasprotnik silovito krenil v napad in tak tempo uspešno držal celo rundo. V drugi rundi se je Luka prebudil in začel z gibanjem in hitrimi napadi in kontra napadi uspešno parirati nasprotniku. Po mnenju nekaterih je v drugi in tretji rundi zadal celo več točk kot nasprotnik a ne glede na mnenje nekaterih so sodniki na koncu z odločitvijo 2:1 zmago dosodilu Lazarju, ki je kasneje prejel tudi priznanje za najboljšega boksarja in si prislužil 33. zlato roakavico. Luka je po izredno srčni borbi dobil plaketo za najboljšo borbenost, ki si jo je dejansko tudi zaslužil.

Kljub temu, da je Luka po tesni odločitvi izgubil je dokazal, da vidno napreduje v vseh aspektih boksa in da lahko v prihodnje tudi na njega še računamo. Tudi Luka si zasluži čestitke za odlično predstavo! Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi boksarskemu klubu Ring Ptuj za povabilo na revijo.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo