2. krog slovenske boksarske lige

Danes smo se udeležili 2. kroga boksarske lige, ki je potekalo v Rušah. Lige se je udeležilo 28 tekmovalcev od tega trije iz FCL-ja.

Kot prvi je v ring stopil Luka Virant, ki se je pomeril z Nejc Oblakom iz BK Savoy. Že po prvem silovitem napadu se je Lukatu obnovila stara pošodba, tako da je moral ta dvoboj žal predčasno končati. Glede na to kakšen napredek Luka kaže na treningih smo prepričani, da bo Luka v naslednjih borbah pikazal mnogo več kot je uspel danes.

Drugi je nastopil Gregor Gajić, ki se je boril z Diallo Alienom iz Combat Academy. Grega je začel borbo previdno in v izenačeni prvi rundi nekajkrat dobro zadel nasprotnika. V drugi rundi je nasprotnika z gibanjem začel omejevati in ga nekajkrat stisnil v kot. V zadnji akciji pa je sodnik prekinil po močni seriji udarcev, po kateri je Grega tudi zmagal.

V zadnji borbi je v ring stopil še naš tretji tekmovalec Luka Mejač. Nasproti mu je stal izkušeni Klemen Turkuš iz BK Fužinar. V prvi rundi je imel pobudo v ringu nasprotnik. V drugi se je Luka prebudil in začel uspešno parirati nasprotniku. Tako je bilo tudi v tretji rundi na koncu pa je slavil nasprotnik. Klub temu je Luka pokazal velik potencial in dobre obete za prihodnje borbe.

Čestitke Gregorju in Lukatu Mejaču za dobre nastope, Lukatu Virantu pa želimo čim prejšnje saniranje poškodbe in povratek v ring.  

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo