31.Slovenia Open kickboxing turnir

Naša ekipa se je dobro odrezala na največjem kicboxing turnirju v Sloveniji z mednarodno udeležbo – domov smo prinesli eno prvo mesto in tri tretja.

V množici 549 tekmovalcev iz 9 držav in 65 klubov so FCL barve zastopali Katja Gajić, Mišel Ožegović, Adrian Cakiči in Sebastjan Čufer. Katja je imela pred seboj najtežjo nalogo, saj je branila prvo mesto iz prejšnje sezone. V polfinalu se je srečala s Leo Terseglav iz kluba Samuraj, v finalu pa z že znano nasprotnico Alešo Bagari iz Murske Sobote. Obe je prepričljivo premagala in zasluženo osvojila pokal in prvo mesto v svoji kategoriji. Katja, iskrene čestitke za zasluženo lovoriko!

31-kickboxing-open-zagorje-katja

Mišel se je po dolgem času brez tekmovanj vrnil na borišče. Proti Mitji Kregarju je prikazal dobro borbo, ki jo je ves čas nadziral, žal pa mu je na koncu zmanjkalo malo pozornosti in je zapravil vso prednost. Adrian se je kot najmlajši udeleženec boril v članski kategoriji. Uspešno se je uvrstil v polfinale kjer je proti Mihaly Simonu iz Madžarske pokazal solidno borbo, Na koncu je izkušenost nasprotnika prevladala in Adrian je osvojil odlično tretje mesto. Sebastjan je prav tako po dolgem času nastopil na tekmi in je kljub dobri borbi po tesnem rezultatu izgubil.

V veliko veselje nam je nastopati na tekmah, kot je bila tokratna – odlična organizacija, kategorije lepo zapolnjene, močne mednarodne delegacije, veliko borbenosti in atraktivnih preizkušenj.

Zahvaljujemo se tudi našim tekmovalcem, ki so pokazali zagrizeno borbenost in odlično znanje.

 

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo