1. kolo državnega prvenstva v kickboxingu

Danes je na Ptuju potekal 1. turnir državnega prvenstva v disciplini kick light.

Ob desetih nas je najprej čakalo tehtanje, nato pa se je tekmovanje začelo.

Kot prvi je nastopil Luka Novak, ki si je po treh borbah dominance priboril 1. mesto v kategoriji mlajših kadetov do 57 kg. Naslednji je nastopil Adrian Cakiqi, ki je po napeti borbi izgubil proti favoritu iz Kickboxing kluba center. Oba tekmovalca sta se brez posredovanja sodnikov v tej borbi pomerila bolj v duhu full contacta kakor light-a.

 

luka-kickboxing

Luka je suvereno opravil z nasprotniki

V ženskih kategorijah smo imeli dve predstavnici in sicer Evo Tasič in Katjo Gajić. Eva, za katero je bil to prvi nastop na državnem prvenstvu je po izjemno dobrem nastopu borbo žal izgubila za 1 točko. Katja je premagala že znano nasprotnico in osvojila 1. mesto v svoji kategoriji.

Kot zadnji se je pomeril Sebastian Čufer v kategoriji članov do 84 kg. Pokazal je zelo dobro tehnično pripravljenost in do finala dve borbi suvereno zmagal. V finalni borbi je žal izgubil, saj so bolj kot ne zmagali sodniki in pokazali pristranskost na zelo visokem nivoju.

Borke in borci FCL ekipe se že veselijo zaključnega finalnega turnirja. Zahvala gre tudi trenerskemu kadru in članom kluba FCL, ki so nas prišli spodbujat na Ptuj.  

Posebna zahvala gre Gooptiju, ki nam je posodilo kombi za prevoz do tekmovanja!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo