37. zlata rokavica

V soboto 16. decembra je na Ptuju potekala tradicionalna boksarska gala prireditev - Zlata rokavica. FCL barve je zastopal Gregor Gajić, ki se je pomeril z domačinom Miho Vindišom.

Letos je bila Zlata rokavica na prav posebnem nivoju, saj se je poleg olimpijskih boksarjev na prireditvi predstavil tudi profesionalni boks. V olimpijskem boksu se je pomerilo pet parov, med katerimi je bil tudi naš tekmovalec Gregor Gajić. V super težki kategoriji se je pomeril z Miho Vindišom. Gregor je vse tri runde suvereno vodil tempo, predvsem prvi dve rundi je končal s popolno prevlado v ringu. Na koncu je zasluženo slavil in si priboril novo zmago.

37-zlata-rokavivca-ptuj-boks-gajic

Na prireditvi se je predstavil tudi profesionalni boks, kar je nekaj novega v našem prostoru, saj do kombinacije amaterizma in profesionalizma še ni prišlo. V svoji prvi borbi se je v štiri rundni borbi izkazal Ljubljančan Andrej Baković, ki je svojega nasprotnika Mirsada Begića iz Bosne in Hercegovine v drugi rundi prislil k predaji.

Več o samem dogodku si lahko preberete tudi na: https://www.tednik.si/sport/8725-boks-zlata-rokavica-v-roke-doslej-najmlajsega-dobitnika

 

Organizatorju čestitamo za odlično organizacijo in se zahvaljujemo za povabilo!

 

37-zlata-rokavivca-ptuj-boks-860

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo