Državno prvenstvo v kickboxingu - disciplina kicklight

kickboxing-seba-kikboks1

V Trebnjah je potekalo državno prvenstvo v kickboxing disciplinah kicklight in K1-r. Tokrat je bila zasedba FCL tekmovalk in tekmovalcev precej okrnjena, pa vendar smo lahko videli nekaj odličnih borb z ne ravno najboljšimi razpleti.

Tina Jakopič (-60kg), Manca Mihalič (-65kg) ter Polona Mihalič (-70kg) so odnesle s seboj zlate medalje ter naslove državnih prvakinj, vendar borb niso imele bodisi zaradi odpovedi oziroma predanih borb nasprotnic, kot tudi zaradi maloštevilnih prijav na sam turnir.

Blaž Dolinar (-84kg) in Sebastian Čufer (-89kg) sta pokazala zelo dinamični borbi v finalu turnirja. Čeprav sta oba odnesla srebrni medalji, sta se borila dobro, prostora za napredek pa je še ogromno. Posebej velja izpostaviti Blaža Dolinarja, ki se je vrnil na borišča po večletni odsotnosti, boril pa se je zelo dobro proti izjemno izkušenem in odličnem borcu Stefanu Staniću iz Nove Gorice.

kickboxing-seba-kikboks

Čez slab mesec nas čaka državno prvenstvo v ring disciplini lowkick, kjer pričakujemo praktično polno zasedbo FCL ekipe.

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo