Katarina Sang zmagovalka mednarodnega K1 kickboxing turnirja

Za nami je Evropski pokal Karlovac open 2022 v kickboxing disciplinah. Katarina je na turnirju prikazala odlične borbe in si priborila zlato odličje v disciplini K-1! 🥇🏆
 
Med 11. in 13. februarjem je v Karlovcu potekal Evropski pokal v kickboxing disciplinah. V teh dneh se je zvrstilo 1644 tekmovalcev iz 144-ih klubov iz 27-ih držav. Podatki so dovolj zgovorni in dajo vedeti, da gre za močan in zelo obiskan turnir tudi v teh nekoliko neugodnih "kovidnih" časih.

FCL barve je zastopala Katarina Sang v kategoriji članic do 56kg in sicer v ti. kraljevi ring disciplini K1. Žreb je bil za Katarino dokaj ugoden saj je v polfinale napredovala brez borbe. Tam jo je čakala zelo izkušena nasprotnica iz portugalskega kluba. Borba je bila napeta praktično od začetka do konca z večkratnimi izmenjavami vodstva. V drugi polovici zadnje runde je Katarina nekoliko pospešila tempo in si zagotovila zmago z 2:1.


Sobotna polfinalna borba in zmaga nad portugalsko nasprotnico je Katarini prinesla nedeljsko finalno borbo. V finalu se je borila proti tehnično odlično pripravljeni nasprotnici češkega kluba, ki je na poti do finala praktično "pometla" s svojimi nasprotnicami. Prednost češke borke so bile tudi izkušnje, saj je v K1 disciplini imela do tedaj deset borb, Katarina pa se je v K1 pomerila prvič.
FCL borka je v finalu pokazala odlično tehnično in taktično pripravljenost, kjer nasprotnici ni pustila niti trenutka možnosti za vodstvo. Katarina je zmagala suvereno in s soglasno odločitvijo sodnikov 3:0.

Rezultat na tem evropskem pokalu je potrditev trdega dela tako članice FCL kot tudi trenerske ekipe. Čestitke!
 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo