FCL na rafting avanturi!

Prijetno majsko soboto smo izkoristili za izlet v Bovec, kjer smo se z raftom spustili čez brzice. Druženje smo nadaljevali ob pijači in jedači, za konec pa smo si privoščili še zabavno nogometno izkušnjo v visoki travi. 

Po nasvetu poznavalcev smo v začetku maja izkoristili ugoden nivo vode v Soči in se odpravili na srednje zahtevno rafting progo. Pod vodstvom izkušenih raftarjev smo varno odpeljali 10 km dolg odsek, ob tem pa ugotovili, da smo za veslanje in špricanje posadke v drugem čolnu zelo nadarjeni. Da smo bili v neoprenskih oblačilih in čeladah videti naravnost čudovito, pa tudi ni treba poudarjati!

 

Ekipa rafting avanture  

Ker se po napornem veslanju prileže kaj za pod zob, smo zasedli prostor za piknik na rečnem bregu, kjer smo ob glasbi, pici in pivu ugotavljali, kako lepa je narava v okolici Bovca. Kaj kmalu smo začeli ugotavljati tudi, kako priročen je bližnji most, za primer pomladanske plohe, recimo... Dež je kmalu ponehal, mi pa smo se podali na bližnje nogometno igrišče. Ker imamo radi izzive, nas nepokošena mokra trava sploh ni motila. Zdrsov, padanja in posledično smeha seveda ni manjkalo. Dodatna popestritev so bile koprive na robu igrišča, sploh za tiste igralce, ki so bili bosi... Imeli smo tudi komentatorja, zgovornega pava, ki je s svojim oglašanjem v pravih trenutkih zabavno posegal v igro. 

 

Nogomet poln izzivov 

 Z igrišča nas je dokončo pregnala tema. Pred odhodom smo še na hitro preverili, če je voda iz Soče res pitna (menda je res tako, saj za zdaj ni še nihče umrl ali imel zdravstvenih težav), nato pa smo se čez neskončne ovinke odpeljali domov. 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo