FCL druženje ob filmu Kickbokserka

V soboto 30. novembra organiziramo ogled filma Kickbokserka v Kinu Dvor, pričetek predstave ob 11:30. Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do srede 27.11.

Glavna junakinja filma je dvanajstletno dekle, ki se ukvarja s kickboxingom. Za ta šport je izmeno nadarjena, vendar pa se mora ob enem naučiti, kako obvladati svoja čustva, predvsem jezo. Več o filmu in napovednik si lahko ogledate na naši spletni strani: https://www.kinodvor.org/film/kickbokserka. Ker gre za kakovosten mladinski film, ki govori o borilnem športu in dekletu smo se odločili na povabilo Kino Dvora za naše člane organizirati ogled filma. 

Z veseljem vas povabimo na premiero, ob enem pa je Kino Dvor našim članom omogočil ogled po znižani ceni 3 evre (redna cena 4,5 evra). Vstopnico si lahko zagotovite pri blagajni Kino Dvora na dan premiere. Pred tem morate morebiten obisk, zaradi zagotovitve mest v kinu, sporočiti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali svojemu trenerju.

Na FB je s strani Kino Dvora narejen tudi dogodek na to temo: https://www.facebook.com/events/448617832460546/.

 Se vidimo!

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo