K1 international fight night in DP v full contactu in low kicku

V Čatežkih toplicah je danes potekalo državno prvenstvo v polno kontaktnih disciplinah WAKO kickboxinga, torej v full contactu, low kicku in K1. Zvečer pa se je odvil K1 internationalni fight night.

Državnega prvenstva v full contactu in low kicku se je udeležila tudi FCL ekipa. V low kicku je svoj ognjeni krst naredil Domen, ki se je boril z že znanim nasprotnikom iz Ptuja. Domen je bil najmlajši udeleženec prvenstva in kljub temu, da je izgubil si zasluži pohvalo za nastop na tako zahtevni tekmi.

kickboxing-domen-hrovat

Sašo se je pomeril v disciplini full contact, nasproti mu je stal nasprotnik iz Murske Sobote. Sašo se je po dolgem času zopet preizkusil v tej disciplini in solidno oddelal vse tri runde. V prvi rundi mu je sodnik sicer štel a se je kljub močnemu udarcu pobral in nadziral potek nadaljne borbe. V drugi rundi mu je neizkušeni oz. nepazljivi sodnik po pomoti odbil točno v pravzaprav smešni situaciji. Nasprotnik je Saša brcnil v telo pri čemer si je nasprotnik poškodaval nart in odšepal v svoj kot in zaradi tega je Sašo izgubil točko?! V poteku nadaljne borbe je Sašo narekoval tempo, kljub temu pa so se sodniki na koncu odločili za rezultat 2:1 za nasprotnika.

full-contact

Kakorkoli že, oba borca si zaslužita pohvale za dobra nastopa na tem državnem prvenstvu.

 

 

 

 

Izvajanje programov kickboxinga v našem klubu sofinancira Mestna občina Ljubljana.

mol

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo