Čarobni dan - predstavitev boksa in kickboxinga za otroke

V nedeljo 11.6.2017 se je naša ekipa udeležila dobrodelnega dogodka Čarobni dan, v Ljubljanskem parku Tivoli. Predstavili smo boks za osnovnošolce in naš program dela z najmlajšimi. Otroci so spoznali boksarsko opremo in pokazali smo jim osnovne boksarske tehnike. 

carobni-dan-boks-kickboxing-ljubljana1a

Pridružilo se nam je tudi nekaj naših najmlajših članov, ki že celo leto pridno trenirajo in so dobili priložnost pokazati kaj so se vse naučili. Poleg prikaza tehnik, ki jih obvladajo so pokazali tudi zelo dobro fizično pripravljenost. V pogledu vzdržljivosti, moči in koordinacije so ogromno napredovali. In ne samo fizično, tudi mentalno in disciplinsko so naši najmlajši na zelo visokem nivoju.

carobni-dan-boks-kickboxing-ljubljana


Poleg vsega napredka pa naši mladi boksarski upi z velikim veseljem obiskujejo treninge saj je naš način otrokom prijazen, sproščen, igriv a vseeno discipliniran.V kolikor ste nas srečali na dogodku ali pa vaši otroci želijo spoznati boks ste vljudno vabljeni na probni trening v začetku naslednjega šolskega leta, da se o vsem prepričate na lastne oči.

*preko našega e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. si lahko že sedaj zogotovite mesto v skupini in preizkusne treninge, ki bodo na voljo ob vpisu v septembru. 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo