Livestream online treningi!

Trenutne razmere nam narekujejo, da moramo ostati doma in glede na to, da nas druži šport in fight smo se odločili, da našim zvestim članom vlijemo motivacijo k treningom preko ekrana.

Nekaj predlogov kako trenirati doma in ostati v formi smo že objavili na naših socialnih profilih (facebook, instagram, youtube), Livestream treningi pa bodo nadgradnja vsega skupaj. Treningi bodo predvidoma potekali ob ponedeljkih, sredah in petkih s pričetkom ob 18h in pričnemo danes!! 

Vse skupaj bo potekalo v sloganu Izrazi svojo moč v 12. rundah po tri minute, med vsako rundo pa bomo imeli minuto pavze. Kako bo izgledal trening? Najprej se bomo ogreli, naredili shadow boks, nadaljevali z raznimi kombinacijami in drugimi boks/fitboks/kikboks prvinami in zaključili z vajami za moč. Vrstni red bo lahko seveda tudi obrnjen, bo pa vsak trening unikaten.

Live stream online treningi bodo potekali preko Facebooka in sicer v zaprti skupini FCL - boks, kickboxing, MMA, fitboks, samoobramba. Pridruži se skupini in se udeleži prvega treninga in seveda tudi vseh naslednjih :). 

Z rednimi vodenimi treningi na vseh naših lokacijah bomo pričeli, ko bodo to dopuščale razmere. O vseh podrobnostih kako, kdaj itd. vas bomo obveščali sproti. 

Ostanite v formi in ostanite zdravi!

Pozdravlja vas ekipa FCL

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo