Vpis novih in starih članov!

Vpis novih članov bo potekal v septembru in oktobru. Vabljeni v kvalitetne programe in treninge boksa, fitboksa, kikboksa in MMA na večih lokacijah po Ljubljani. 

Več informacij o vpisu v rubriki vpis, spodaj pa si lahko prebrete nekaj osnovnih informacij o naših progarmih.

 

V KRATKEM SE BOSTE LAHKO UDELEŽILI RAZLIČNIH PROGRAMOV IN TRENINGOV BORILNIH VEŠČIN

Vse treninge organiziramo v Ljubljani na različnih lokacijah. V Šiški izvajamo treninge boksa, kikboksa, MMA in fitboks, v Konex centru na Vrhovcih trening boksa in kikboksa, v CUBE fitnesu pa trenine boksa. V okviru Boksarske akademije za otroke organiziramo tudi treninge boksa za otroke v starostnem razponu od 5 do 7 let in od 8 do 12 let, ter dodatno mladinsko skupino boksa 12 do 14 let. 

TRENINGI BOKSA - Kvalitetni programi boksa za vse starostne skupine

  • Naše treninge boksa odlikuje dovšen program, ki ga vsako leto dopolnjujemo. Treningi potekajo v sproščenem vzdušju, smisel pa dodajamo z majhnimi koraki pri spoznavanju tehnike. Vsak trening je namenjen izboljševanju v tehničnem vidiku saj imamo dodelan načrt pri spoznavanju osnovnih in naprednih prvin boksa. Velik pomen dajemo fundamentom in hrakti gradimo na majhnih detajlih. V osnovi se naučimo premikanja v vse smeri, ki ga kombiniramo z različnimi udarci. Kasneje dodajamo obrambne prvine brez katerih v boksu ne gre in vse skupaj speljemo v igro napadalca in kontraša. Kasneje se v treninge vključijo tudi sparingi, kjer na nek način izražamo bojevniški duh.
  • Ves čas izvajanja programa izvajamo razne vaje za koordinacijo, vaje za vzdržjivost in nepogrešljive vaje za moč s katerimi krepimo telo. Treningi so primerni za vse starostne skupine, prijave in dodatne informacije pa lahko izveste preko maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Značilno kontrolirano izvajanje boksarskih tehnik, kjer se s časoma prehaja v prave boksarske sparinge

 

TRENINGI KIKBOKSA - Kvalitetni programi kikboksa, kjer se rokam pridružijo noge

  • Kikboks je zelo razvejana borilna veščina in ker je disciplina K1 kraljica kikboksa se posvečamo tej veščini v največji možni meri. Rekreativne treninge sestavljajo boksarski treningi in kikboks treningi kjer izvajamo povezave med rokami in nogami ali pa samo posamezne nožne udarce - brce. Nabor tehnik je zelo širok in pester in tehnik skoraj ne zmanjka. Poleg izvajanja in učenja posameznih tehnik imamo tudi na teh treningih dele treningov namenjene vajam za moč, kondiciji in koordinaciji. 
  • Poudariti moramo, da se poleg vseh omenjenih atributov pri tem treningu pridobi tudi ogromno gibljivosti. Za več informacij in za vpis nas kontaktirajte preko e-maila.

 Širok nabor tenhik pri kikboksu daje ogromno možnosti za razgibane treninge

 

TRENINGI MMA - Na kratko lahko rečemo, vse v enem...

  • V osnovi smo udarjalni klub, saj imamo večino programov usmerjenih v udarjalne borilne veščine - boks in kikboks. V začetnem programu tako vsakemu udeležencu omogočimo trening stand up tehnik torej boksa in kikboksa, dodamo pa tudi fazo borbe iz klinča na tla in borbo na tleh. Poleg veščin BJJ na tleh uporabaljmo tudi udarce (ground and pound). 
  • V nadaljevalnem delu dodamo skupni trening, kjer se vse tehnike borbe povezuje. Pri MMAju lahko rečemo, da imamo opravka z neskončno tehnikami.
  • Treningi MMA ja nam poleg stand up dimenzije borbe dodajo tudi borbo na tleh, kjer pridobimo dodatne koordinacijske sposobnosti in kjer se učenje ne konča. Za vse dodatne infomacije pošljite e-mail.

 

Trening parterne tehinike je en izmed treningov, ki sestavlja celoto MMA -ja

 

TRENINGI FITBOKSA

  • Poleg vseh treningov borilnih veščin organiziramo tudi kvalitetne treninge Fitboksa. To je vadba kjer s dela veliko na kondiciji, moči, itenzivnosti, malo manj pa na tehniki. Na treningih fitboksa nimamo sparingov.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na 041 962 485 ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo