Pričeli z vpisom na treninge boksa, kickboksa, MMA in fitboksa!

September je tukaj in mi pričenjamo z vsemi rednimi vodenimi programi tako za začetnike kot nadaljevalce.

V začetku septembra smo končali z našimi poletnimi treningi in programi, s preteklim tednom pa smo pričeli z vpisi v naše vodene začetne programe boksa, kickboxinga, MMAja in fitboksa. Nekateri člani so s treningi že resno pričeli, druge še pričakujemo. Na treninge vabimo tako stare kot nove člane. Lahko se pridružite našim odličnim boksarskim programom, ki potekjo v Šiški v FCL in MMA.si Gymu ter v Konex centru. V Šiški in Konex centru prav tako potekajo programi kickboksa, ki jih usmerjamo v disciplino K1.

V MMA.si Gymu v Šiški potekajo tudi MMA programi za začetnike in nadljevalci. Poleg odličnega stand upa se lahko naučite tudi odličnega graplinga in ground fighta. Poleg programov, ki jih imamo usmerjene v borilne veščine lahko preizkusite treninge Fitboksa, kjer boste nabirali samo kondicijo in izgubljali odvečne kalorije. 

Vpis novih članov bomo imeli predvidoma do sredine oktobra. Vabljeni ste, da se nam čim prej pridružite. Več informacij izveste na 041 962485 ali na mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Kvalitetni treninigi kickboksa v Šiški in na Viču v Konex centruKvalitetni treninigi fitboksa v Šiški

 

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo