FCL se je predstavil na festivalu šol!

Pred kratim smo se predstavili na Festivalu šol, ki je potekal v Ljubljanskem City parku.

V sklopu Festvala šola so vsako leto organizirane predstavitve obšolskih aktivnosti, namenjene predvsem šolarjem, pa tudi ostalim radovednežem, ki ravno opravljajo nakupe. Letos smo se jim pridružili tudi mi z namenom pokazati svoje spretnosti in povabiti otroke in odrasle, da se nam pridružijo.

 

Predstavili smo se na stojnici, kjer smo pokazali vso opremo, ki jo uporabljamo na treningih, obiskovalci pa so dobili vse informacije v zvezi s treningom. Ker pa seveda to ni bilo dovolj smo pokazati  tudi malo akcije, in to kar tam, sredi City Parka. Štirje najpogumnejši člani (Luka, Blaž, Katarina in Arza) so v polni opravi uprizorili pravi trening z ogrevanjem, shadow boxingom in za konec še sparinge. Okrog odra se je nabralo zavidljivo število gledalcev, nekateri so bili za šport resno zainteresirani, spet drugi so bili veseli oddiha od nakupovanja, vsi pa si bodo ta vikend zagotovo zapomnili.

Festival sol Citypark 31 8 084

 

 

Festival sol Citypark 1 9 018

 

Za konec smo izvedli še nagradno igro, katere cilj je bilo enominutno skakanje s kolebnico. Začuda se je še zdaleč niso udeležili samo otroci, ampak so se preizkusile tudi mamice. Najbrž jih je mikala nagrada, obesek za ključe v obliki boksarske rokavice :). Ne glede ne vse smo FCL zagotovo potisnili še eno stopničko višje po lestvici prepoznavnosti. Ob vsem pa je bilo najpomembnejše dejstvo, da smo se ob tem super zabavali in uspešno končali predstsavitev. 

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo organizatorju http://www.festivalsol.si/ za povabilo na ta dogodek!

 

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo