Vpis novih članov v programe - BOKS, FITBOKS, KICKBOXING, MMA, SAMOOBRAMBA

Ste se zmeraj želeli preizkusiti v kateri od borilnih veščin, sprostiti odvečno energijo po napornem šolskem dnevu, dnevu v službi… ali pa bi se enostavno želeli naučiti novega športa?

Vpis novih članov bo potekal v januarju. Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

fcl-plakat-vpis

 

Vsak lahko izbira med različnimi borilnimi veščinami, bodisi na tekmovalni, bodisi zgolj rekreativni ravni. Organiziramo treninge boksa, kickboxinga, Fit boksa, boksa in kikboksa za osnovnošolce, MMA in samoobrambe, možni pa so tudi individualni treningi teh veščin. O vseh športnih aktivnostih, ki jih pri nas treniramo in o nas, si lahko preberete v zavihku Kdo smo in Kaj treniramo.

Treningi bodo na različnih lokacijah potekali skozi vse šolsko leto, na voljo so različni termini, vabljeni pa ste prav vsi, tako fantje kot tudi dekleta, moški in ženske vseh starostnih skupin, navad in želja. Urniki za sezono 2017-2018 se nahajajo na spletni strani FCL, v rubriki 'urniki in lokacije'.

V kolikor se odločiš, da te tekmovanja ne zanimajo, ti zagotavljamo vrhunske rekreativne treninge pod nadzorstvom izkušenih trenerjev, ki ti bodo pomagali vzdrževati formo ter izpopolnjevati tehniko. Če pa imaš ambicije v borilnih veščinah nadaljevati s tekmovanji, se ti bomo posvetili tudi s tega vidika, ter poskrbeli, da dosežeš želene rezultate.

Ob vpisu v katerikoli program vsak prejme brezplačne rokavice za boks*

 

Pokliči 041-962-485 ali 040-470-470 ali pošlji mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ter si zagotovi mesto na treningih! Spremljate nas lahko tudi na facebooku in na instagramu.

 

Izrazi svojo moč!

 

* akcija velja le ob prvem vpisu

* akcija velja za vpis novih članov v katerikoli FCL program v sezoni 2017/18

* akcija za vpis v jesensko/zimske programe (september do februar) velja do 5.oktobra 2018

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo