FCL poletni kamp Soča 2023

FCL poletni kamp Soča 2023

 Od 12.do 16.julija smo v Tolminu, na sotočju Tolminke in Soče organizirali tradicionalni poletni kamp boksa, kickboksa, MMAja in samoobrambe.

Ker se v Fight clubu ukvarjamo z večimi veščinami smo tako zastavili tudi pester urnik treningov in dejavnosti. Ob prihodu v Tolmin smo si najprej privoščili skok v mrzlo Sočo in Tolminko, potem pa smo naredili kratek trening boksa s poudarkom na gibanju.

Kmalu je sledila večerja in večerni trening, kjer smo naredili spoznavne sparinge v boksu, kikboksu in MMAju. Že nekaj časa razvijamo kvalitetno šolo boksa - Boksarsko akademijo in na kampu smo jo še poglobili.

V četrtek  je Zoran Jovičić iz boksarskega kluba Ruma iz Srbije naredil tehnični trening boksa in nam pokazal udarjanje z dolgimi aperkati in še nekaj drugih specifičnih tehnik. V popoldanem času smo vse skupaj ponovili in za nekatere člane naredili tudi trening kickboksa. Na večernem treningu smo zopet nadeli rokavice in se preizkusili v vseh veščinah, ki jih pri nas treniramo.

Boksarska ekipa z gostom Zoran Jovičićom

Večerne treninge boksa, kickboksa in MMA smo izvedli v veliki dvorani 

V petek smo čas po kosilu izkoristili za trening samoobrambe, ki nam jo je podal Robert Lisac. Pregledali smo razne tehnike obrambe in borbo tri proti enemu. Vsekakor zanimiva izkušnja, ki jo bomo nadgrajevali na razpisanih programih čez celo leto.

Seminar samoobrambe je vodil Robert Lisac

 

V popoldanskem času smo trening izkoristili za izboljševanje tehnik v boksu in kickboksu, zvečer pa smo pričakali našega drugega mednarodnega gosta, trenerja boksa Henny Mandemakerja iz Nizozemske. Naredili smo prvi tehnični trening in tako nadaljevali tudi v soboto in nedeljo. Na večernih treningih so nekateri poleg tehnike naredili tudi sparinge v kickboksu in MMAju.

Del ekipe FCL z boksarskim trenerjem iz Nizozemske

 

Med samimi treningi smo se malo spočili, se kopali in knajpali v Soči in Tolminki ter počeli druge družabne igre. Dolgčas nam vsekakor ni bilo!

Kamp smo zaključili v nedeljo v dopoldanskem času. Lahko rečemo, da smo se imeli odlično in da smo kamp izvedli zelo uspešno.Več slik si lahko pogledate v galeriji TUKAJ.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem gostom, ki so nam resnično popestrili program in treninge na kampu! 

V mesecu juliju in v avgustu nadaljujemo s poletnim programom v septembru pa nas čaka vpis starih in novih članov.

 


osebni trener boks-kickboxing
utrip sampiona
boks-za-otroke-ljubljana
troia logo1
konex
razgibajmo-ljubljano-logo