Vpis novih članov v programe - BOKS, FITBOKS, KICKBOXING, MMA, SAMOOBRAMBA

Ste se zmeraj želeli preizkusiti v kateri od borilnih veščin, sprostiti odvečno energijo po napornem šolskem dnevu, dnevu v službi… ali pa bi se enostavno želeli naučiti novega športa?

Vpis novih članov poteka v septembru, oktobru in februarju. Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

fcl-plakat-vpis

 

Vsak lahko izbira med različnimi borilnimi veščinami, bodisi na tekmovalni, bodisi zgolj rekreativni ravni. Organiziramo treninge boksa, kickboxinga, Fit boksa, boksa in kikboksa za osnovnošolce, MMA in samoobrambe, možni pa so tudi individualni treningi teh veščin. O vseh športnih aktivnostih, ki jih pri nas treniramo in o nas, si lahko preberete v zavihku Kdo smo in Kaj treniramo.

Treningi bodo na različnih lokacijah potekali skozi vse šolsko leto, na voljo so različni termini, vabljeni pa ste prav vsi, tako fantje kot tudi dekleta, moški in ženske vseh starostnih skupin, navad in želja. Urniki za aktualno sezono se nahajajo na spletni strani FCL, v rubriki 'urniki in lokacije'.

V kolikor se odločiš, da te tekmovanja ne zanimajo, ti zagotavljamo vrhunske rekreativne treninge pod nadzorstvom izkušenih trenerjev, ki ti bodo pomagali vzdrževati formo ter izpopolnjevati tehniko. Če pa imaš ambicije v borilnih veščinah nadaljevati s tekmovanji, se ti bomo posvetili tudi s tega vidika, ter poskrbeli, da dosežeš želene rezultate.

 

Pokliči 041-962-485 ali pošlji mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ter si zagotovi mesto na treningih! Spremljate nas lahko tudi na facebooku in na instagramu.

 

 

Izrazi svojo moč!

 


osebni trener boks-kickboxing
utrip sampiona
boks-za-otroke-ljubljana
troia logo1
konex
razgibajmo-ljubljano-logo