Fit boks

Fit boks

Treningi so namenjeni vsem, ki želijo izoblikovati svoje telo, pridobiti na kondiciji in dobrem počutju, ter se hkrati naučiti elementov boksa. Koncept treninga je sestavljen na različne načine, na vsakem treningu pa se izvaja določene boksarske vaje, ki se jim doda vaje za moč. Zaradi raznolikost na teh treningih nikoli ni dolgočasno.  Trening je primeren tako za ženske kot moške. 

Si želite na zabaven in učinkovit način izoblikovati postavo in povečati splošno telesno pripravljenost, obenem pa vas je vedno mikalo, da bi se preizkusili v boksu oz. drugih borilnih veščinah?

fit-boks-ljubljana-1

V Fight Clubu Ljubljana vam ponujamo program FitBoks - skupinsko vadbo za povečanje moči in vzdržljivosti z osnovnimi elementi boksa.

Naučili se boste pravilne izvedbe vaj za moč z lastno težo, kettlebelli, TRX-om, vaje na drogu, krogih, (battle ropih) in utežeh, obenem pa se pošteno znoreli na boksarskih rekvizitih. Pomerili se boste z vrečo, izpilili svoj timing in hitrost na speedbagu, testirali natančnost na fokuserjih in preizkusili vzdržljivost na kolebnici.

FitBoks je primeren tudi za rekreativce, saj se bodo vse boksarske tehnike izvajale le na rekvizitih, torej brez prejemanja udarcev, prav tako pa za tekmovalce kot pika na i pri doseganju vrhunske forme.

 

 


osebni trener boks-kickboxing
utrip sampiona
boks-za-otroke-ljubljana
troia logo1
konex
razgibajmo-ljubljano-logo