Aljaž Šircelj v zmagovalni ekipi boksarske lige Srbije
Featured

Aljaž Šircelj v zmagovalni ekipi boksarske lige Srbije

Aljaž Šircelj je v nedeljjo 23.junija zaključil z nastopi v Boksarski ligi Srbije. Celo sezono je uspešno nastopal za ekipo Slavije iz Banja Luke, ki je na koncu zasedla prvo mesto.

Na povabilo Boksarskega kluba Slavija v začeku sezone smo se odzvali in se pridružili perspektivni ekipi boksarjev v kateri so bili tudi štirje slovenski boksarji. Med njimi je bil tudi Aljaž Šircelj, ki je nastopal v kategorij 67kg in 63,5kg. Preko cele sezone je nastopal v več mestih širom Srbije in Srbske krajine v BiH. Finalno tekmo lige so izvedli v Banja Luki, ki je potekal v dveh delih. V petek je bila tekma na prostem v centru, kjer je Aljaž zmagal s predajo nasprotnika.

V nedeljo so tekmo premaknili v športno dvorana Center. BK Slavija je ta večer nastopala proti BK Radnički iz Beograda. Aljaž je nastopal proti mlademu borcu, ki je prikazal borbenost in odpor. Kljub dobri borbi, ki jo je naredil Aljaž so sodniki prisodili zmago nasprotniku. Ne glede na rezultat te borbe je domača ekipa slavila zmago in skupaj smo se veselili naslova ekipe BK Slavija za katero smo nastopali. 

Številčna slovenska ekipa boksarske ekipa iz BK Banja Luške Slavije.

 

Aljažu in celotni ekipi čestitamo za uspešne nastope v BK Slaviji - Banja Luka


osebni trener boks-kickboxing
utrip sampiona
boks-za-otroke-ljubljana
troia logo1
konex
razgibajmo-ljubljano-logo