Spoznavni večer vseh skupin FCL!

Ker treningi v našem klubu potekajo v različnih skupinah in ker urniki nekaterim skupinam ne omogočajo, da bi se kdaj srečale, smo se odločili organizirati spoznavni večer. Novoletni čas je kot nalašč za take dogodke!

V prijetnem lokalu, rezerviranem le za nas, smo si ogledovali zanimive posnetke tekem iz Slovenije in tujine. Na njih smo poleg zvezdnikov iz sveta savata lahko videli tudi slovenske predstavnike, med njimi tudi trenerje iz našega kluba. Marsikdo iz kluba, sploh tisti bolj rekreativno usmerjeni, najbrž niso vedeli, kako visoko posegajo naši člani na mednarodnih tekmah. Seveda pa je bil večer naravnan predvsem družabno. Ob pijači in prigrizkih smo sklepali nova poznanstva in poglabljali stara. Ker je čas ob izteku leta povezan z obdarovanji, smo se spomnili tudi na naše trenerje in jih presenetili z majicami ''Najboljši trener na svetu''. Trenerji so bili videti prijetno presenečeni in so si majice kar takoj nadeli ter malce ''pozirali'' z njimi. 

 

 

Ob prijetnem druženju so ure hitro minevale in mnogo članov in članic se je odpravilo domov, saj so morali naslednji dan v službo. Preostali, torej najbolj vztrajni, pa so zabavo nadaljevali v lastni režiji v centru mesta. In menda so se trenerji tudi tukaj izkazali kot tisti z največ ''kondicije'' in ''borbenosti''.

Preživeli smo prijeten večer in že z veseljem pričakujemo nova druženja v taki zasedbi. Spoznali smo se, tako da bo treba poiskat kakšen nov ''izgovor'' za zabavo. A se bomo že česa domislili in seveda medse povabili tudi tiste, ki so tokrat izostali. Da jim ne bo preveč hudo, ker so zamudili tako prijetno druženje.

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo