Evropski pokal v K1 kickboxingu - Karlovac 2023

FCL borka Katarina Linrong Sang je v finalu evropskega pokala v Karlovcu premagala nasprotnico iz Brazilije v kraljevski kickboxing disciplini K-1 ????????????

  
Med 10. in 12. februarjem se je v Karlovcu na Hrvaškem odvijal WAKO evropski pokal v kickboxing disciplinah. FCL predstavnica Katarina Sang je, tako kot lani, osvojila prvo mesto in s tem domov odnesla šampionski pas. Katarinina primarna težnostna kategorija -56kg je ostala brez prijav, zato se je prvič preizkusila v višji kategoriji -60kg.
Prvo kolo je zaradi boljšega izhodišča preskočila in se borila v polfinalu proti višji in močnejši nasprotnici iz Madžarske. Borba je bila napeta od začetka do konca, kjer je na koncu prevladala tehnična dominacija FCL borke. Z zmago nad Madžarko si je prislužila finale, kjer jo je čakala fizično zelo dobro pripravljena nasprotnica iz Brazilije.
 
 
 
Katarina je dokazala, da ji v Slovenijij in širši regiji ni para v K1 kickboxingu
 
Finalna borba je bila po pričakovanjih težka in predvsem fizično naporna zaradi težje nasprotnice. Je pa tehnično in kondicijsko Katarina pokazala, da se tudi letos domov ni nameravala vrniti brez šampionskega pasu. Katarina je dominirala praktično od začetka do konca borbe. Na koncu je zasluženo zmagala in si priložila razglasitev za zmagovalko turnirja v kraljevski kickboxing disciplini K1 po pravilih WAKO, v kategoriji članic -60kg.
 
Katarina s trenerjem Mišelom Ožegovićom
 
Čestitke gredo Katarini za prikazane borbe kot tudi trenerski ekipi, ki so vse skupaj omogočili.
 
Celotno finalno borbo si lahko ogledate na youtubu:

Ne prezrite

osebni trener boks-kickboxing

utrip sampiona

boks-kickboxing-mma-ljubljana

boks-za-otroke-ljubljana

troia logo1

konex

razgibajmo-ljubljano-logo